18:10 / E Hënë, 16 Prill 2018

Djali i ShkA�lzen Haradinajt me mesazh prekA�s nA� 19 vjetorin e rA�nies sA� babait

Sot A�shtA� shA�nuar 19 vjetori i rA�nies sA� dA�shmorit tA� kombit ShkA�lzen Haradinaj, dhe tre dA�shmorA�ve tjerA�.

NA� akademinA� ku po marrin pjesA� presidenti Hashim ThaA�i, kryeministri Ramush Haradinaj dhe personalitete tjera tA� jetA�s politike, veteranA� tA� luftA�s dhe familje tA� dA�shmorA�ve, njA� fjalA� rasti ka mbajtur edhe Luan Haradinaj, djali i vetA�m i heroit ShkA�lzen Haradinaj.

Luani, i cili mban emrin e xhaxhait tA� tij dA�shmor, i rA�nA� mA� 5 maj 1997 nA� kufirin mes KosovA�s dhe ShqipA�risA�, tha se shembulli i dA�shmorA�ve do tA� jetA� udhA�rrA�fyes pA�r tA� ardhmen e shtetit.

a�?Shembulli i dA�shmorA�ve tA� kombit do tA� jetA� gjithnjA� udhA�rrA�fyes pA�r ne, nA� ndA�rtimin e njA� shtetit tA� fortA� ashtu siA� e deshA�n dhe e A�ndA�rruan ataa�?, tha Luan Haradinaj.

FolA�sit nA� kA�tA� akademi lartA�suan veprA�n e ShkA�lzenit dhe dA�shmorA�ve tjerA� tA� rA�nA� para 19 viteve.

NA� kA�tA� akademi janA� pA�rkujtuar edhe dA�shmorA�t Fatmir Nimanaj, Hasim Halilaj, Luan Nimanaj dhe Enver Haradinaj.