Ekonomi

  • ​Pretendimet e ish-drejtorit të ATK-së, opozita kërkon sqarime nga Ministria e Financave
  • Delegacioni lartë nga Departamenti Energjisë të SHBA viziton KEK-un
  • OEK-ja dhe OEAK-ja priten nga drejtues të korporatës DFC-së, në Washington