Ekonomi

  • Prona e “Motel Vicianum” nuk i kalon komunës, bie poshtë projekti për Stacion të Autobusëve
  • COVID-19 do të lërë pasoja në ekonomi, rimëkëmbja do të zgjasë deri në 3 vjet
  • Përdorimi i transportit ajror dhe tokësor, pësoi ulje drastike këtë vit