Ekonomi

  • Drejtori Mazreku ndau mirënjohje për guvernatorin Mehmeti
  • H&M hap dyert më 30 mars në Prishtina Mall
  • Shkolla e Mesme e Lartë e Mjekësisë dhe Gjimnazi UBT shpall konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2023/2024
Lexo të tjera