17:35 / E Hënë, 12 Nëntor 2018

Eksperiment rus: Motorin e Ladës e testojnë me sheqer, vezë, vaj, kripë, qumësht

Kjo mund të tingëllojë si një listë gjërash për tortën më të çuditshme në botë: sheqer, qumësht, kripë, acid limoni, vaj luledielli dhe vezë. Por jo, nuk bëhet fjalë për tortë, por për “vrasjen” e një motori të Ladas.

Djemt e Garage 54 të cilët bëjnë eksperimente mjaft të cudishme, perdorën gjitha këto gjëra për të testuar motorin e Ladas.

Duke marrë parasysh gjitha këto produkte, shihet që motori i Ladas është kogja rezistent. Sigurisht që nese kjo gjë do provohej në veturat moderne rezultati do të ishte ndryshe. /IndeksOnline/