23:17 / E Hënë, 09 Korrik 2018 / indeksADMonline

Është apo nuk është në lidhje Shkurte Gashi? Deklarohet këngëtarja (Video)

Shpesh publiku e mediat duan të dinë më shumë për ta, për jetën jashtë ekranit e këngëve të tyre.

Gjithmonë kanë insistuar dhe vazhdojnë të insistojnë të marrin vesh sekretet që fshihen prapa figurave publike, por disave prej tyre u pëlqen t`i mbajnë të mbyllura ato pjesë të vetes.

E tillë është këngëtarja Shkurte Gashi, ajo, ndër vite ka qenë shumë e zonja në fshehjen e pjesëve personale të jetës së saj.

Por, këngëtarja e ka pranuar për herë të parë publikisht se më nuk është në lidhje.