08:49 / E Mërkurë, 31 Tetor 2018

FIFA konfirmon vjedhjen e informatave nga punonjësit e saj të IT-s

FIFA ka konfirmuar se informatat janë vjedhur nga punonjësit e saj të IT-s më herët këtë vit.

Një konzorcium i organizatave të mediave pritet t’i raportojnë detajet e kësaj vjedhje, e cila ndodhi në mars, në ditët e ardhshme.

”Ne dënojmë çdo përpjekje për të komprometuar besueshmërinë, integritetin dhe disponueshmërinë e të dhënave”, thuhet në një njoftim, transmeton IndeksOnline.

Gianni Infantino

”Jemi të shqetësuar nga fakti se disa informata janë vjedhur ilegalisht”.

Por, kjo nuk është hera e parë që informatat vidhen në shtëpinë më të madhe të futbollit botëror.

Departamenti i Drejtësisë së SHBA-ve dhe FBI më herët këtë muaj kishin fajësuar ushtrinë ruse për këto veprime ilegale./IndeksOnline/

Temat: