21:32 / E Shtunë, 29 Shtator 2018 / indeksADMonline

Fotografitë që kalojnë imagjinatën, duken kaq reale

Fotografi të mahnitshme kalojnë imagjinatën e një artisti dhe duken kaq të vërteta.

‘Photoshop’ është një mjet i fuqishëm që mund të transformojë dhe ndryshojë çdo objekt ose person.

Megjithatë, ekziston një mjet që mund të bëjë shumë më tepër, që asnjë njeri nuk mund të mendojë, transmeton Indeksonline.

Ky mjet nuk është tjetër veçse natyra e nënës e cila, sipas një citati nga Mehmet Murat Ildan, mund të “tallet me fuqinë e njeriut në çdo kohë”.

Ndonjëherë, njerëzit bashkëpunojnë me natyrën dhe krijojnë diçka që është e jashtëzakonshme. Këto fotografi e dëshmojnë këtë./Indeksonline/.