12:50 / E Mërkurë, 02 Maj 2018

Galleri: 70 vjetori i Land Rover

Land Rover feston 70-vjetorin këtë javë dhe për të shënuar këtë datë, Motor1 ka zgjedhur disa nga krijimet më të rëndësishme dhe më me ndikim të kompanisë.

Fillimisht një model i vetëm në rangun e Rover,e pasaj Land Rover është zhvilluar në një markë në të drejtën e vet dhe është një lider në tregun e automjeteve “off-road” dhe segmenteve luksoze. /IndeksOnline/