08:41 / E Enjte, 12 Prill 2018

Google krijon njA� program qA� iu ndihmon tA� gjeni racat e kafshA�ve

Google ka krijuar njA� program qA� verifikon shumicA�n e racave tA� kafshA�ve. Google Lens identifikon shumicA�n e kafshA�ve pasi ato i hidhni nA� kA�rkim.

QA� nga dje ky opsion A�shtA� nA� funksion. Programi A�shtA� tejet adekuat sidomos pA�r verifikimin e racave tA� qenve dhe macave.

NA� disa vende, ju mund tA� etiketoni kafshA�n tuaj nA� fotot e Google gjithashtu, kA�shtu qA� ju mund t’i gjeni lehtA� nA� dosjet tuaja./Indeksonline/

Temat: