14:13 / E Enjte, 11 Janar 2018

I qesin nga puna për shkak të mjekrës, tash ngritin padi

Katër myslimanë, të shkarkuar nga kompania për sigurimin në aeroportin francez menjëherë pas sulmeve terroriste në Paris në vitin 2015, sepse kanë pasur mjekra të gjera, kanë paditur ish-punëdhënësin.

Ata pohojnë se janë viktima të diskriminimit të bazuara në përkatësinë fetare dhe fizike, transmeton agjencia AP.