23:45 / E Hënë, 23 Prill 2018 / indeksADMonline

Komisioni Evropian heton marrA�veshjen Apple-Shazam

Komisioni Evropian shprehu shqetA�sim pA�r aksesin e Apple nA� tA� dhA�nat e Shazam.

Autoritetet Evropiane nisA�n njA� hetim ditA�n e HA�ne ndaj blerjes sA� Shazam nga Apple duke ngritur shqetA�simet se finalizimi i saj mund ti krijojA� avantazh prodhuesit tA� iPhone kundrejt konkurrentA�ve.

NA� Dhjetor Apple bA�ri tA� ditur se do tA� blinte Shazam pA�r tA� konkurruar mA� nga afA�r me liderin e industrisA� Spotify.

Duke pA�rdorur Shazam, pA�rdoruesit mund tA� identifikojnA� kA�ngA�t duke drejtuar telefonin e tyre tek burimi i muzikA�s.

Komisioni Evropian shprehu shqetA�sim pA�r aksesin e Apple nA� tA� dhA�nat e Shazam.

a�?Aksesi i Apple nA� tA� dhA�nat e Shazam i siguron kompanisA� informacion rreth konsumatorA�ve tA� konkurrentA�ve dhe mund ti inkurajojA� ato tA� kalojnA� nA� Apple Music,a�? shprehej Komisioni Evropian.

Vendimi final i Komisionit do tA� bA�het publik mA� 4 Shtator.