Ky veprim i përditshëm me karikuesin e telefonit i kushton jetën vajzës 14-vjeçare – Indeksonline.net
10:18 / E Martë, 21 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Ky veprim i përditshëm me karikuesin e telefonit i kushton jetën vajzës 14-vjeçare

Ashtu si adoleshent tjetër i moshës së saj,  Le Thi Xoan nuk arrinte të shkëputej nga telefoni i saj iPhone 6 dhe e mbante pranë edhe kur flinte, pa e ditur që kjo gjë do i kushtonte jetën.

Vajza 14-vjeçare vietnameze që jetonte në Hanoi,vdiq menjëherë si pasojë e shkarkesës elektrike të karikuesit të telefonit.

Trupat e policisë gjetën trupin e vajzës pjesërisht ta karbonizuar si pasojë e goditjes së elektricitetit vdekjeprurës. Burimet e policisë hetuan më tej dhe arritën në përfundimin se vajza vdiq pas karikuesi me të cilin karikonte telefonin kishte disa fije të zhveshura, të cilat ajo ishte munduar t’i ngjiste me ngjitëse plastike.

Por, tejçimi i energjisë i kishte shkrirë ato duke sjellë vdekjen e menjëhershme.

Temat: