16:32 / E Hënë, 16 Prill 2018

LA�shohet pA�r qarkullim rruga a�?Luan Haradinaja�? nA� PrishtinA� [Foto]

PA�r shkak tA� punimeve nA� rrugA� nga Komuna e PrishtinA�s dje ishte bllokuar edhe njA� pjesA� e rrugA�s a�?Luan Haradinaja�?, por kjo nuk ka vonuar shumA� dhe A�shtA� liruar sot pA�r qarkullim tA� automjeteve.

Sipas disa fotografive qA� ka realizuar a�?Indeksonlinea�? shihet se asfalti i kA�saj rruge A�shtA� i ndotur nga punimet qA� janA� bA�rA�, por veA�se rruga A�shtA� e kalueshme.

NdA�rsa vlen tA� pA�rmendim se rruga a�?Fehmi Agania�? mbetet ende e bllokuar pasi qA� punimet nA� kA�tA� pjesA� tA� rrugA�s ende nuk kanA� pA�rfunduar.

MA� poshtA� shikoni pamjet:

/Indeksonline/