06:56 / E Mërkurë, 25 Prill 2018 / indeksADMonline

Ministri Gashi do tA� vizitojA� sot KomunA�n e Ferizajt

Ministri KulturA�s, RinisA� dhe Sportit, Kujtim Gashi, do tA� vizitoj sot KomunA�n e Ferizajt.

GjatA� kA�tij takimi mes MKRS-sA� dhe KomunA�s sA� Ferizajt do tA� nA�nshkruhen dy memorandume bashkA�punimi.

KA�to memorandume nA�nshkruhen me qA�llim tA� mbA�shtetjes financiare pA�r realizimin e dy projekteve, a�?NdA�rtimi i sallA�s sportive nA� Greme tA� Ferizajta�? dhe pA�r a�?Renovimin e stadiumit tA� futbollit nA� Ferizaja�?.