14:38 / E Martë, 15 Gusht 2023 / L K

Ndaq mu knaq, hajde me FIBULA në Bodrum e shijoje jetën ashtu siç i ka hije.

Nisje direkte për Antalya dhe Bodrum nga:

Prishtina, Shkupi, Tirana, Zvicra, Gjermania, Austria, Belgjika dhe gjithe Europa!

PHOENIX SUN HOTEL, All Inclusive, Bodrum – Turqi

Prej: 563€ per person ne dhome dyshe

7 ditë/ 6 netë

Ne çmim përfshihet:

-Fluturimi direkt për Bodrum

-Transferi: aeroport – hotel – aeroport

-Asistencë e stafit FIBULA me bazë ne Bodrum -24/7, gjatë gjithë kohës.

-Taksat e aeroportit është: 40€.

Zgjedhe ofertën tuaj, dhe knaquni 🌹

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

https://www.fibula-ks.com

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/045/049 24 25 26, Prishtinë

045 87 55 55, Pejë

045 37 35 55, Prizren

045 37 36 66, Gjakovë

#yourTRAVELexpert