15:05 / E Enjte, 26 Prill 2018 / indeksADMonline

Nuk votohen emrat për anëtarë të Bordit të AKP-së

Kuvendi i Kosovës nuk e ka miratuar propozim vendimin e Qeverisë së Kosovës për emërimin e gjashtë anëtarëve të bordit të AKP-së.

Kjo pasi nuk pati kuorum për vendimmarrje, meqë votuan vetëm 50 deputetë, ani pse në sallë ishin me shumë se 80 deputetë.

Po ashtu nuk ka kaluar as projektligji për ratifikimin e traktatit ndërmjet Kosovës dhe Hungarisë për transferimin e personave të dënuar, pasi as për këtë pikë nuk pati kuorum, meqë për t’u miratuar duheshin dy të tretat e votave.