13:48 / E Martë, 03 Tetor 2023 / L K

Oferta fantastike për muajin Tetor në Flower Resort!!!

Oferta për muajin Tetor në Flower Resort!!!

Përfshihet:

Akomodimi

Mëngjesi

Pishinë e brendshme, sauna, jacuzzi, dhomë avulli, dush emocional

Fushë Tenisi

Mbrëmje festive dhe muzikë live gjate fundjavës

Parkim/Wifi pa pagesë

2 natë qëndrimi -10%

Telefoni në numrin +355 67 604 0707

WhatsApp +355 67 604 0707

Email: Info@hotel-flower.com

Web: www.flower-hotel.com

Adresa: Rruga e Detit Golem