15:59 / E Martë, 12 Qershor 2018

Pitbullët e shqyejnë kalimtarin (Video)

Dy pitbull kanë masakruar një djalosh i cili po ecte rrugës së tij me qese në duar.

I riu me gjithë tentimin për të shpëtuar nga qentë, nuk arrin të shpëtoj, transmeton Indeksonline.

Dyshja e qenve fiton dhe e rrëzon për toke djaloshin, duke e dërguar në vdekje.

Shikoni momentin e sulmit.

Temat: