21:34 / E Mërkurë, 30 Qershor 2021 / A K

ProCredit Bank sjell inovacion në Kosovë. Hapja e llogarisë 100% ONLINE

ProCredit Bank është banka e parë në Kosovë e cila ofron mundësi për klientët privatë të hapin llogari komplet online, vetëm duke e shkarkuar aplikacionin mobil, shpejt dhe më thjeshtë se kurrë.

Veçantia e kësaj platforme është se klientëve ju mundësohet të konfirmojnë identitetin e tyre gjatë hapjes së llogarisë përmes bisedës me video me këshilltarë të bankës, formë kjo inovative dhe për herë të parë në tregun e Kosovës.

HAP LLOGARI TANI.[DRPK1] 

Shiko videon si bëhet identifikimi i klientëve përmes bisedës në video?


 [DRPK1]https://www.procreditbank-direct.com/kosovo/ksv/landing/hapllogarionline