18:34 / E Martë, 19 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Rugova: Unë jam fitues në Istog

Haki Rugova kandidati i LDK-së që është shpallur fitues nga KQZ ka mohuar akuzat e Dreshajt për parregullsi në zgjedhje.

“Unë nuk merrem me akuza. Bashkëpunimi kryetar-Polici e Istogut është paracaktuar”, tha Rugova për RTK-në.

Sipas tij Policia e Kosovës udhëhiqet nga MPB-ja dhe ka hiererakinë e vet.

“Unë nuk kam kompetenca për Policinë e Kosovës, theksoi ai. Për ankesën e AAK- së në PZAP, Rugova vlerësoi se çdo kush ka të drejt të ankohet. “Ata një herë festonin, pastaj thonë jo se pranojmë rezultatin”, tha ai.