Sport

  • Tovërlani: Kosova është e dobët për faj të politikanëve, jo të sportistëve
  • Tare do t’i mbyll marrëveshjet, Silva dhe Muriqi te Lazio
  • Fund dramatik, Sevilla në gjysmëfinale të Europa League