Sport

  • Lëndimi i Castillejo dhe Theo, këto janë të rejat e fundit
  • Sane kalon testet mjekësore, tashti pritet nënshkrimi me Bayern Munichun
  • Napoli dhe Milani mendojnë shkëmbimin e lojtarëve