Sport

  • S’ka kufi për ne, “Dardanët” nga krejt bota ia mësyejnë Pelzenit, ja një grup nga Vjena
  • Ekskluzive: Këta janë gjyqtarët, që do të drejtojnë ndeshjen Kosova-Anglia
  • Fjalimi i presidentit dhe i disa tifozëve – çekët i frikësohen më të keqes ndaj Kosovës