13:14 / E Mërkurë, 04 Korrik 2018

Vajza 10-vjeçare e Jennifer Lopez shkruan libër

Duket sikur jo vetëm gjiganti latin Jennifer Lopez është i talentuar për biznes.

Vajza e saj 10-vjeçare, Emma, tashmë ka plane dhe ide serioze.

Ajo tashmë kishte takimin e saj të parë të biznesit për botimin e një libri.

“Sot është një ditë shumë e veçantë, Emma dhe unë do të kemi takimin tonë të parë me botuesit. Ne jemi shumë të ngazëllyer, sot kemi gjithsej tre takime”, tha këngëtarja dhe aktorja e famshme.

Temat:
Mos i humb