10:32 / E Hënë, 23 Prill 2018 / indeksADMonline

VA�llezA�rit e rrahin njA� person, pA�rdoret edhe arma e zjarrit

TA� dielA�n pasdite, nA� fshatin StudenA�an tA� SuharekA�s ka ndodhur njA� mosmarrA�veshje e cila ka pA�rfunduar me lA�ndim trupor.

Sipas raporteve hetimore dyshohet se dy vA�llezA�r janA� konfrontuar fizikisht me njA� qytetar, viktimA� nA� kA�tA� rast, duke i shkaktuar lA�ndime trupore.

GjatA� pA�rleshjes A�shtA� pA�rdor njA� pistoletA� 9mm dhe A�shtA� shkrehur njA� fishek por pa e lA�nduar askA�nd, ndA�rkaq dyshohet se viktima A�shtA� lA�nduar me qytA�n (dorA�zA�n) e armA�s, tA� cilA�n, disa dA�shmitarA� ia largojnA� nga dora e mA� pas ia dorA�zojnA� policisA� me njA� karikator me 9 fishekA�.

Ekipe kompetente policore kanA� kryer procedurat e kA�qyrjes sA� vendit tA� ngjarjes dhe i kanA� arrestuar tA� dyshuarit.

Pas intervistave, me urdhA�r tA� prokurorit tA� shtetit njA�ri prej tyre ndalA�t nA� masA�n e arrestit policor.

Viktima, pas trajtimit mjekA�sor nA� QendrA�n e MjekA�sisA� familjare nA� SuharekA�, udhA�zohet pA�r nA� Spitalin Rajonal nA� Prizren pA�r trajtim tA� specializuar.