22:07 / E Mërkurë, 20 Dhjetor 2017

Xhaketat që duhet t’i ketë secila femër (Foto)

Pjesa më e rëndësishme e pamjës gjatë dimrit është xhaketa, prandaj dhe nuk hezitojmë të shpenzojmë më shumë kur i blejmë.

Është e pamundur të kemi të gjitha llojet e xhaketave dhe pavarësisht se sa kemi mundësi financiar është e rëdësishme të zgjedhim xhaketat e duhura. Të listuara më poshtë mund të shikoni llojet e xhaketave që duhet t’i ketë secila femër.