15:07 / E Martë, 17 Prill 2018

Arrestohet 75-vjeA�ari pasi vendoste gozhda nA� rrugA� pA�r t’i ndA�shkuar shoferA�t

NjA� njeri nA� Minnesota A�shtA� arresuar pasi ka vendosur gozhda nA� rrugA�n jashtA� shtA�pisA� sA� tij, pA�r t’i ndA�shkuar shoferA�t qA� ngasnin me shpejtA�si tA� madhe.

Ai akuzohet pA�r dA�mtimin e 115 automjeteve nA� njA� zbavitje vigjilente njA�mujore, transmeton IndeksOnline.

Ngasja mbi limit sigurisht qA� nuk preferohet, por as 75-vjeA�ari nuk mund ta dijA� se kA� “gozhdonte” dhe kush e ka thyer ligjin qA� kur bA�ri kA�tA� gjA� nga viti i kaluar.

PA�r muaj, shoferA�t nA� Buffao tA� MinesotA�s detyroheshin tA� shkonin nA� dyqanet e gomave nA� qytetet, me tA� njejtin tip gozhde prej 1,5 inA� tA� ngulitur nA� gomA�.

NA� fillim nuk dihej burimi i kA�tij akti, por nA� tetor gjA�rat filluan tA� zbuloheshin. E gjitha filloi kur viktima e tij e fundit kishte dyshime dhe thirri policinA� pasi njA� punonjA�s i garazhit pA�rmendi se “dhjetA�ra” makina tA� tjera ishin goditur nga gozhda identike kohA�t e fundit.

ZyrtarA�t e policisA� hetuan rastin dhe gjetA�n njA� gozhdA� dhe tri pjesA� tA� gozhdA�s sA� madhe nga celiku afA�r shtA�pisA� sA� tij. Gjithashtu ata kontrolluan kartA�n e kreditit tA� tij ku ai e kishte pA�rdorur pA�r tA� blerA� mjetet e tij tA� “hakmarrjes” gjatA� kA�saj kohA� tA� gjatA�. Raportohet se ai kishte shkaktuar mbi 22,000 $ dA�m nA� makinat e dA�mtuara. /IndeksOnline/