Ekonomi

  • MBPZhR dhe UNDP bashkëpunojnë për përkrahjen e grave fermere
  • FMN: Vendet në rajonin e CESEE do të humbasin 12% të fuqisë punëtore deri 2050
  • Rama ngre alarmin për cigaret, alkoolin, karburantet dhe ndërtimet