12:56 / E Enjte, 29 Shkurt 2024 / MSH

IKSHPK-ja thotë se ajri në Prishtinë është i pastër

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë të ditur se ajri në Prishtinë është i shëndetshëm.

Njoftimi është bërë i ditur në faqën zyrtare të IKSHPK-së në Facebook.

Në postim janë bërë të ditura edhe indeksi i cilësisë dhe parametrat matëse.

Indeksi i cilësisë së ajrit sot është 48, numër që gjendet në parametrat normale dhe pozitive.