19:29 / E Mërkurë, 11 Tetor 2017 / indeksADMonline

‘Mehmet Kosova’ vendosë ta mbaj përjetësisht këtë emër?!

Aktori i shumë serive turke dhe ndër më të pëlqyerit, Kenan Imirzalıoğlu, nuk ka të ndalur me xhirimet e serive të reja, të cilat pa fije dyshimi pëlqehen pamasë.

Kësaj radhe, e veçantë që vlen të përmendet është emri i personazhit që do të zotërojë aktori, “Mehmed” e kjo mund të jap përshtypjen se është ndër emrat që i dha kulminacionin e suksesit si aktor, andaj si i tillë po e përcjellë edhe në vazhdimësi të karrierës, shkruan Kosovarja.

Ndryshimet e tij fizike, janë gjithashtu një pjesë tjetër që bien në sy kohët e fundit, me raste sërish me fizikun e veçantë për të cilin u shqua gjithmonë, e me raste edhe jo i pranueshëm për syrin.

E rëndësishme, që ‘Mehmet Kosova’ të jetë prezent në fushën e aktrimit me prurje të reja, ku shikuesit mund të shkrihen me rolet e tij.