Opinion

  • Gjuha (paqësore) bashkon kombin, gjuha e urrejtjes (përçan) shtetin!
  • Ka ardhur koha që të shemben pengesat që nuk ua lejojnë grave dhe burrave të kenë karrierën dhe numrin e fëmijëve që duan
  • Rugovizmi, djathtizmi autentik kombëtar
Lexo të tjera