Opinion

  • Pse po heshtin Edi Rama dhe Qeveria shqiptare, për zhvillimet e reja në Kosovë?
  • Poeti Miftar Tërshnjaku botoi librin e pestë me titull “Krerët t’i bashkojmë”
  • Qeveria e Kosovës nuk e ka mandatin për kuislingitet
Lexo të tjera