Opinion

  • Ku është fondi i emergjencës?
  • Prof. Dr. Nuridin Ahmeti sjellë librin e ri “Bibliografia e Revistës Sharri 1992 -2022”
  • Kush fitoj e kush humbi me trustin? (Ja një ad hoc qasje, për dukurinë e gjykimit dhe mendimit uniformues në Parlamentin e Kosoves)
Lexo të tjera