20:20 / E Mërkurë, 31 Janar 2018 / indeksADMonline

Paris Hilton “shëndërrohet” në Kim Kardashian (Foto)

Kim Kardashian së fundmi ka bërë një ndryshim në dukjen e saj, që ngjan me atë të Paris Hilton, apo Hilton u bë si Kim. Është pak konfuze por gjithsesi të dyja duhen fantastike.

Hilton është parë me një dukje si të Kimit, për kampanjën e re të Kanye West, Yeezy Season 6.

Veç asaj Kanye ka listuar edhe shumë modele të tjera si Abigail Ratchford, Amina Blue, Bad Girls Club binaket Shannon dhe Shannade Clermont.

Thuhet që nuk preferohet imitimi, mirëpo në këtë rast duket të jetë e kundërta.