15:18 / E Enjte, 25 Tetor 2018

Provoni zhurmën e makinave duke përdorur ‘Google Translate’

Disa njerëz më të vërtetë janë të prirur të humbin kohë duke provuar gjëra të ndryshme.

Egziston një mënyrë për marrur sintezën e fjalëve të ‘Google Translate’ për të provuar si tingëllon zhurma e një motori të një makine të vjetër, në këtë rast LADA.

Dhe, duke zgjedhur gjuhë të ndryshme, mund të provoni edhe ju. Anglishtja punon mjaft mirë, por frengjishtja tingëllon edhe më mirë. Gjermanishtja jep tinguj interesant, ndërsa edhe italishtja nuk qëndron keq. / Indeksonline /

Mos i humb