13:12 / E Hënë, 16 Prill 2018

ShqipA�ria cakton miqA�sore me kA�tA� KombA�tare

Pas ndeshjes me Uellsin, mA� datA� 20 nA�ntor,tashmA� A�shtA� konfirmuar pA�r ta��u luajtur miqA�sore tjetA�r nga kuqezinjtA� e drejtuar prej Christian Panuccit. KA�saj here ShqipA�ria do tA� pA�rballet me JordaninA�, mA� 10 tetor, po nA� stadiumin a�?Elbasan Arenaa�?.

Kjo miqA�sore, sikundA�r edhe ajo me Uellsin, do tA� luhet nA� periudhA�n kur zhvillohen sfidat e grupeve pA�r LigA�n e Kombeve, duke plotA�suar kA�shtu edhe kuadrin e gjashtA� ndeshjeve, me katA�r sfida zyrtare nA� grupin me tre pA�rfaqA�suese tA� a�?UEFA NATIONS LEAGUEa�?, si dhe dy ballafaqimet miqA�sore. Federatat pA�rkatA�se kanA� gjetur akordin dhe zyrtarizojnA� sot zhvillimin e ndeshjes miqA�sore SHQIPA�RI-JORDANI.