15:49 / E Enjte, 08 Shkurt 2018

Skuadrat italiane që kanë prodhuar më shumë talent

Janë 734 futbollistët italianë që luajnë në skuadrat e Serisë A dhe B. 262 prej tyre luajnë në Serinë A (35.7%), 471 aktivizohen në Serie B (64.3%).

Ja cilat janë skuadrat e kampionatit italian që kanë nxjerrë më shumë talente gjatë viteve.

20) CROTONE: 2 lojtarë

19) SPAL: 4 lojtarë

18) BENEVENTO: 5 lojtarë

17) CAGLIARI: 7 lojtarë

16) SASSUOLO: 10 lojtarë

15) UDINESE: 11 lojtarë

14) BOLOGNA: 11 lojtarë

13) VERONA: 13 lojtarë

12): SAMPDORIA: 14 lojtarë

11) GENOA: 14 lojtarë

10) CHIEVO: 14 lojtarë

9) NAPOLI: 16 lojtarë

8) TORINO: 19 lojtarë

7) LAZIO: 21 lojtarë

6) FIORENTINA: 25 lojtarë

5) ATALANTA: 32 lojtarë

4) JUVENTUS: 37 lojtarë

3) INTER: 40 lojtarë

2) MILAN: 43 lojtarë

1) ROMA: 44 lojtarë

Temat: