Auto

  • Askund nuk është më lirë të posedosh një makinë, sesa në Zvicër
  • Nuk është e rastësishme që keni parë më shumë makina Volvo në trafik
  • BMW-ja dhe VW-ja instalojnë me vetëdije komponentë të ndaluar
Lexo të tjera