Turizëm

  • Sharr Travel njofton nisjen e linjës për Ulqin
  • Sharr Travel me oferta joshëse në maj, me pak “lekë” bën luks dhe jetë
  • Maritim Marina Bay Resort&Casino, resorti luksoz me pesë yje në bregdetin shqiptar kërkon të punësojë staf nga Kosova!
Lexo të tjera