17:43 / E Martë, 12 Qershor 2018

Unimog zgjedhet Automjeti “off-road” i Vitit

Unimog kalon terene të papërshtatshme ku shumica e kategorisë së vet dështojnë.

Kjo ka ndikuar që lexuesit e revistës “Off Road” e kanë votuar atë si automjetin “off-road” më të mirë të vitit 2018, në kategorinë “Automjetet me qëllim të posacëm” .

Unimog e ka fituar këtë cmim 14-të herë radhazi.

Ky automjet strehon deri në shtatë persona dhe është ndërtuar në bashkëpunim me “Hellgeth Engineering Spezialfahrzeugbau” . /IndeksOnline/