Ekonomi

  • Komisioni i pavarur për miniera dhe minerale, organizon takimin vjetor informues
  • Gjermani, përmirësimi i ekonomisë vetëm në vitin 2021
  • EMPOWER-i mbështeti 613 ndërmarrje për të krijuar 5.109 vende të reja pune