Ekonomi

  • Ekspertja e turizmit tregon jetën pa muzikë në bregdet: Në restorante kërcasin lugët dhe pirunjtë
  • SHBA, dështojnë bisedimet për fondet, republikanët i propozojnë presidentit Trump një urdhër ekzekutiv
  • Deputeti Hoti i bën thirrje Kuvendit që sa më parë të thirret seanca për ndarjen e 10% të Trustit për qytetarë