Sport

  • ‘Bomba’ e merkatos: 100 mln Barcelonës, 150 për lojtarin
  • FIFA hap procedurë disiplinore kundër Xhakës dhe Shaqirit
  • Kështu dukeshin në fëmijëri Xhaka dhe Shaqiri [Foto]