Të Infektuar: 57.028

Të Shëruar: 50.184

Të Vdekur: 1.433

Raporto Lajmin


    • Çdo raportim është anonim dhe shtjellohet me kujdes nga stafi i IndeksOnline. Nëse keni informata shtesë në lidhje me rastin ju mund të na shkruani edhe ne info@indeksonline.net

    • [recaptcha size:small]