Të Infektuar: 15.333

Të Shëruar: 12.987

Të Vdekur: 616

Raporto Lajmin


  • Çdo raportim është anonim dhe shtjellohet me kujdes nga stafi i IndeksOnline. Nëse keni informata shtesë në lidhje me rastin ju mund të na shkruani edhe ne info@indeksonline.net

  • [recaptcha size:small]