Të Infektuar: 102.236

Të Shëruar: 88.380

Të Vdekur: 2.100

Raporto Lajmin


    • Çdo raportim është anonim dhe shtjellohet me kujdes nga stafi i IndeksOnline. Nëse keni informata shtesë në lidhje me rastin ju mund të na shkruani edhe ne info@indeksonline.net

    • [recaptcha size:small]